Gefascineerd door natuurlijke geneeswijzen

Van kindsbeen af voelde ik me aangetrokken tot vreemde talen en culturen. Een studie voor vertaler-tolk was dan ook een logisch gevolg. Mensen begrijpen en met elkaar ‘in verbinding’ brengen is mijn doel. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, hoofdzakelijk in functies waar vertalen, organisatie en communicatie een belangrijke rol spelen.

Als kind leefde ik in de natuur, als een kleine ontdekkingsreiziger. De liefde voor planten en kruiden erfde ik van mijn moeder en grootmoeder. Al heel jong was ik ervan overtuigd dat mijn lichaam met natuurlijke, eenvoudige middelen gezond kon worden en blijven. Ik verdiepte me in gezonde voeding, geneeskrachtige planten en kruiden, yoga…

Twijfels en vragen omtrent de opvoeding van mijn drie kinderen brachten me op de weg van de Bachbloesem-remedies. Na een basisopleiding en vele jaren praktijkervaring in mijn gezin en omgeving, heb ik enkele jaren geleden de erkende opleiding tot Bachconsulente voltooid.

Daarnaast bracht ik ook de opleiding gezondheidsbegeleider tot een goed einde. De opvoeding van mijn kinderen, het doorleven van een burn-out, stress, allerhande opleidingen en mijn nog steeds onophoudelijke zoektocht naar meer inzicht in het ‘Leven’, maken me tot wie ik nu ben.

Die kennis en ervaring wil ik graag met jou delen in het zoeken naar antwoorden op jouw levensvragen, in je eigen streven naar tevredenheid, stressbeheersing, balans, levensvreugde…

Geraakt door de eenvoud en verwonderd over de werking van de remedies, ga ik in gesprek met jou om samen met jou op zoek te gaan naar waar ‘de verbinding’ in je leven verbroken werd. Naast de Bachbloesems reik ik handvaten en inzichten aan om weer verder te kunnen.

Ik begeleid mensen om gezonder, energieker en gelukkiger in het leven te staan. Ik maak hierbij gebruik van natuurlijke middelen en behandelingen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken.

Je kunt bij mij terecht voor bachbloesemadvies, gesprek, (energetische) massage en gezondheidsadvies. Ik geef ook lezingen en workshops over diverse onderwerpen die verband houden met de natuurlijke gezondheidszorg.

Wil je graag nog meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief, met het allerlaatste
nieuws rond onze methodes.

Consultaties

Leg hier uw afspraak vast.
Al onze consultaties kunnen enkel op afspraak.

0486 11 15 20 - info@arsvitae.be

Back to Top